2020. május 8. | Klettner Anikó klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus: Relaxáció és hipnózis a szexuálpszichológiai gyakorlatban.

Kedves Érdeklődők!
Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok!

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe:
Klettner Anikó klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus: Relaxáció és hipnózis a szexuálpszichológiai gyakorlatban.

A workshopon elsősorban a szexuálpszichológiai praxisom egyéni és párterápiás tapasztalataiból kiindulva, a kliensek egyéni terápiás lehetőségeiről, azon belül a módosult tudatállapotokban történő munkámról szeretnék beszélni.

A férfiak panaszai elsősorban erektilis diszfunkció, ejakuláció paecox, ejakuláció tarda. Nőknél orgazmuszavar, vaginizmus, diszpareunia a leggyakoribb tünet, melyben a kliensek változást, rendeződést szeretnének.

A pszichoszomatikán belül a szexuális diszfunkciók megoldásában a legtöbb esetben erős motíváltsággal, együttműködéssel találkozunk, amely megkönnyíti a munkát.

Viszont az “egyszerű” , jól fókuszálható és sikerrel kecsegtető rövid terápiákon túl az esetek kb 35-40 százalékában a háttérben párkapcsolati, érzelmi krízisek, kapcsolódási, kommunikációs nehézségek jelentenek kihívást a gyakorlati munkában.

Sikeres és sikertelen esetrészleteken keresztül szeretném érzékeltetni ennek a területnek a szépségeit, érdekességét.

A második részben a hallgatóság aktivitására számítok.

Magam felvázolta esetek közös “befejezésére” gondolok, valamint  a felvetődő kérdéseket, hozott eseteket beszélnénk meg, a hipnózis lehetőségeit szem előtt tartva.

A képzésre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Internetes jelentkezéshez linket a képzés előtt kb. 1 hónappal érheti el!

Fontos tudnivalók:

A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadás sorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.
Dátum, időpont: 2020. május 8. 16-19 óra
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 301. terem.

Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.
Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:
CIB 10700244 – 26137702 – 51100005

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Bíró műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Bíró műhely”).
Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága