Blog archív

Találkozó | Hipnózis – FordulópontOK

Kedves Kollégák!

A Magyar Hipnózis Egyesület tervezett konferenciáját (2020. június 5 – 7.) a járvány miatt bevezetett korlátozások egyelőre nem érintik, azonban számolunk annak eshetőségével, hogy el kell halasztanunk a rendezvényünket.

A konferencia szervezése folyamatban van, a szakmai programot hamarosan nyilvánosságra hozzuk, ugyanakkor előkészületeket teszünk a konferencia esetleges későbbi megrendezésére.

Az érdeklődőket az MHE honlapján, illetve az egyesületünk tagságát körlevélben folyamatosan tájékoztatjuk a konferenciánkkal kapcsolatos hírekről.

Olvass tovább

Bányai Éva professzor rangos kitüntetésben részesült

New Orleansban, a Society for Clinical and Experimental Hypnosis ünnepi, 70. Annual Meetingjén Bányai Éva professzor rangos kitüntetésben részesült. Gratulálunk!

Magyar Hipnózis Egyesület nemzetközi szakmai hírekben

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az ISH októberi hírlevelében több magyar vonatkozású információ  is megjelent: a HNG-ről egy német kolléga fényképes beszámolója Varga S. Katalin, Ludwigh Károly és Boros Imre interjúja Nyíri Balázs könyvismertetője Kekecs Zoltán és kollégája „Task Force” beszámolója.  A hírlevél az alábbi linken elérhető: http://www.ishhypnosis.org/news-events/ish-newsletter/ MHE vezetősége