Könyvbemutató Zseni Annamáriával

Szeretettel várunk minden érdeklődőt következő könyvbemutatónkra, mely alkalommal lehetőség van a szerkesztővel, Zseni Annamáriával, a lektorokkal és a szerzőkkel való személyes találkozásra, beszélgetésre. Szokásunk szerint most is könyvvásárral, büfével várjuk a kedves megjelenteket!

A könyvbemutató időpontja2019. október 4-én 18-20 óra.
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 216. terem

A könyvbemutatóra az aktuális worksopot követően kerül sor, melynek címe: Dr. Sőti Csaba Ph.D. orvos, hipnoterapeuta: Transz-formáció: hipnotikus átalakító munka a Belső Gyermekkel., mely 16-18 óra között lesz megtartva. Itt is várjuk az érdeklődőket!

A megjelenő kötetről a lektor ismertetője:
“A „Hipnózis a gyakorlatban” sorozat negyedik kötetét tartja kezében az olvasó.
A tartalom szakmai nézőpontból annyiban újszerű az előző kötetekhez képest, hogy nem egy diagnosztikai terület hipnoterápiás lépcsőfokait mutatja be, hanem kaleidoszkóp szerűen több különböző gyakran előforduló tünet együttessel, illetve nehéz élethelyzet adta terápiás feladatokkal ismertet meg.
Egyik szerzőnk eset tanulmányának kiemelt mottója „A bánat, mely nem törhet ki könnyekben, más szervekben zokog tovább” . Ez a mondat tökéletesen kifejezi a szerkesztőnek azt a szándékát, hogy jelen kötetben a test és a lélek működésbeli összhangját- összefonódását tükrözze.
Így a testi tünetekben megjelenő lelki fájdalom problematikáját bemutató esettanulmányok mellett megismerjük a szuggesztív kommunikáció alkalmazása révén a „szavak erejét”, a gyermek terápia és felnőtt terápia különbözőségét, valamint az Élet végső stádiumában lévő beteg melletti segítő terapeuta funkciójának jelentőségét. Vértes Gabriella”


MHE Vezetősége

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x