MHE Könyvbemutató – Vissza a gyökerekhez

Örömmel tájékoztatunk minden hipnózis iránt érdeklődőt, hogy megszületett a Hipnózis a gyakorlatban könyvsorozatunk 3. kötete!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a könyvbemutatónkra, melyen találkozhatnak a kötetek szerkesztőjével dr. Zseni Annamáriával, valamint a lektorokkal Dr. Benczur Lillával és Dr. Vértes Gabriellával, és nem utolsósorban a kötetben található tanulmányok szerzőivel is!

Vissza a gyökerekhez címmel megjelenő kötetben feltáró pszichoterápiás esettanulmányokon keresztül ismerkedhetnek meg az olvasók a hipnózis pszichoterápiás alkalmazásának módjaival.

Lélektani értelemben a feltáró munka a múlt olyan történéseit igyekszik megvizsgálni, amelyek a jelenre is hatással vannak. Hiszen minden változást, változtatást az tesz lehetővé, ha tudjuk, honnan jövünk (ez a múltunk), és tudjuk, hová akarunk eljutni (ez a jövőnk), és tudjuk, mit kell tenni a változásért (ezt pedig csak a jelenben tudjuk megtenni). A tünetek, amikkel a szenvedők érkeznek, valójában (szükség)megoldási kísérletek. Amint kimunkálódik az érzelmi híd a jelen és a múlt között (feltárul a régi kor emléke, a titok), feltárulnak az új lehetőségek is, és a „szükségmegoldás” helyett is új megküzdési utak nyílhatnak.

A könyvbemutató ideje alatt lehetőség van az Animula Kiadó hipnózishoz kapcsolódó könyveit megvásárolni.

A könyvbemutatóra 2019. február 15-én 18 órakor kerül sor: ELTE, Izabella utca 46. 218. terem.

A könyvbemutatót megelőzően 16 órától workshopot tartunk: Suhai Gábor szakpszichológus: A módosult tudatállapotok megjelenése és hasznosítása a ló asszisztálta vezetői készségfejlesztő munkában. Erre a programra is szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Kapcsolódó tartalmak