Könyvbemutató – Dr. Zseni Annamária szerkesztésében Hipnózis a gyakorlatban 2. kötete – Pánikon innen és túl címmel.

Fogadja meghívásunkat a Magyar Hipnózis Egyesület soron következő rendezvényére,
ahol a szokásos workshop mellett könyvbemutatóra kerül sor!

Örömmel értesítünk minden hipnózis iránt érdeklődőt, hogy megjelent az Animula Könyvkiadó gondozásában,
Dr. Zseni Annamária szerkesztésében
Hipnózis a gyakorlatban 2. kötete Pánikon innen és túl címmel.
E könyv második kötete annak a könyvsorozatnak, melyben esettanulmányok bemutatásán keresztül szeretnénk az olvasóval megismertetni a néha még ma is misztikusnak tűnő hipnózis használatát, a hipnoterápiás folyamat építkezését. Könyvsorozatunk második könyvében a szorongásos zavarok tág problémakörét járjuk körbe. Van-e előjele egy későbbi életkorban megjelenő szorongásos betegségnek? Gyermekkori delegációink, korai beállítódásaink hogyan hatnak későbbi működésünkre? Tud-e egymás mellett, harmonikusan fejlődni érzelmi oldalunk és teljesítményünk? Mi történik, ha a minket ért megrázkódtatásokat, negatív érzéseket, indulatokat „jegeljük”, és hátrahagyva továbblépünk? Mit is jelent 
jelen lenni? A pánik szó jelentése: vakrémület, fejvesztettség, zűrzavar, riadalom, fejetlen kapkodás. Egy olyan állapot a pánik, amikor nem tudjuk uralni érzéseinket, testünk működését, kizökkenünk megszokott viselkedésünkből. Meneküljünk-e a pánik elől, vagy nézzünk a mélyére? Baj-e a pánik vajon? Vagy olyan segítő állapot, mint amikor megszólal a riasztó, hogy veszély van? Bízom benne, hogy a könyv elolvasása után mindenki meg tudja válaszolni magának a kérdést: kell-e változni, kell-e változtatni?



Dr. Zseni Annamária szerkesztő moderálásával a könyvismertetésre 218. április 20-án 18 órától kerül sor.

Animula Kiadó Könyvvásárával és büfével várjuk a kedves érdeklődőket!
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 301 terem.

A könyvbemutatót megelőzően 16 órától Dr. Andrek Andrea pszichológus Kettő az egyben – A perinatális időszak módosult tudatállapotaiban zajló terápiás munka lehetőségei című akkreditált workshopjára kerül sor, ahol a szuggesztiók speciális alkalmazásáról fog előadást tartani.


Minden hipnózis iránt érdeklődőt szeretettel várunk!
MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x